Τα Crochet ρούχα είναι ο,τι χρειάζεται η ντουλάπα σου το 2019 !

 Oι μέρες μας κυλάνε και κανουμε όνειρα για τις διακοπές και σκεφτόμαστε με τι θα γεμίσουμε τις ντουλάπες μας. Το νέο έτος καθιστά αυτή την ονειροπόληση ακόμα πιο εύκολη για εμάς, καθώς μία από τις τάσεις της μόδας του 2019 – το βελονάκι – είναι το τέλειο θέρετρο (και η εβδομάδα εγκρίθηκε στη μόδα).

Τα ρούχα πλέκονται για πρώτη φορά στη σκηνή υψηλής μόδας τον Σεπτέμβριο, όταν ο Oscar de la Renta, ο Michael Kors και ο 3,1 Phillip Lim έδειξαν κομμάτια από βελονάκι στη Νέα Υόρκη. Ο Michael Kors  άνοιξη / καλοκαίρι, ενώ ο Oscar de la Renta και ο 3,1 Phillip Lim επέλεξαν κομμάτια που ξεπέρασαν την εποχικότητα (τουλάχιστον λίγο) – αλλά και οι τρεις είχαν ονειρευτεί μοντέρνα ρούχα με βελονάκι που θα τολμούσαμε για όλο το 2019.

Από το NYFW του Σεπτεμβρίου τείνει να προβλέψει τις τάσεις της μόδας του 2019 – το βελονάκι ήταν στο μυαλό μας για μήνες. Αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να υποχωρήσουμε μέχρι τώρα (όταν οι θερμοκρασίες μειώθηκαν στα 40 μοίρες ή λιγότερο και τα οράματα των αποδράσεων στην παραλία είναι το μόνο που μας υπόσχεται μέσα από τις επόμενες εβδομάδες).

Δεδομένου ότι έχουμε περάσει πολύ χρόνο στις παραλίες σε ονειρεμένες διακοπές έχουμε καταλήξει πραγματικά,να εξοπλίσουμε μια ολόκληρη  ντουλάπα που αποτελείται μόνο από ρούχα με βελονάκι. Θα βρείτε το 2019  τα crochet νέα τάση μόδας και πολλούς τρόπους για να θέλετε να τα ψωνίσετε.

Πηγή: Lindsay Lanquist

By | 2019-07-01T16:19:31+00:00 Μάιος 5th, 2019|Μη κατηγοριοποιημένο|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα Crochet ρούχα είναι ο,τι χρειάζεται η ντουλάπα σου το 2019 !