Διάσημοι του Hollywood με Πλεκτά Μαγιό!

Το πλέξιμο γνωρίζουμε όλοι ότι έχει ξεκινήσει από πολλές γενιές πριν. Από τις προγιαγιάδες μας , γιαγιάδες μας, έπειτα μεταφέρθηκε στις μητέρες μας και τώρα στις νεότερες γενιές . Υπήρχε ανέκαθεν, ξεκινώντας από τα κλασσικά σεμέν της γιαγιάς και εξελίχτηκε σε μια μοντέρνα εκδοχή αυτή των μαγιό , φορεμάτων , τσάντας και πολλών άλλων. Έγινε ένα υπέροχο πάντρεμα του παραδοσιακού με του μοντέρνου , δημιουργώντας έτσι ένα συνδυασμό κλασικού , κομψού και μοντέρνου ρούχου και αξεσουάρ έτοιμο να σαγηνεύσει κάθε γυναίκα.

Όσο αφορά τώρα τους αστέρες του Χόλυγουντ και κυρίως οι γυναίκες αυτού του χώρου γνωρίζουμε πόσο απαιτητικές είναι με όλα τα είδη ρουχισμού και των αξεσουάρ. Δεν είναι, όμως, λίγες από αυτές που θέλουν να νιώθουν ξεχωριστές και να φοράνε κάτι το οποίο είναι φτιαγμένο στο χέρι. Στα χειροποίητα πλεκτά ρούχα φαίνεται να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση και να στρέφουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον τους.

Τα πλεκτά μαγιό αγαπήθηκαν και ήρθαν για να μείνουν . Έχουν κλασικό χαρακτήρα και αποπνέουν μια Boho διάθεση έτοιμη να την υιοθετήσετε. Το ξεχωριστό στυλ των μαγιό αγάπησαν οι Celebrities του Χόλυγουντ. Τα φόρεσαν, τα λάτρεψαν και πραγματικά θα σας καθηλώσουν με τις εμφανίσεις τους. Φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να ποζάρουν με πλεκτά μαγιό σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Να ρίχνουν βουτιές και να κάνουν ηλιοθεραπεία με φίλους τους , τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους.

Παρακάτω  θα δείτε τους αγαπημένους σας Celebrities:

Bella Hadid

Bella Hadid

Kelie Jenner

Kourntye Kardashiab

By | 2019-07-05T13:15:49+00:00 Μάιος 6th, 2019|Μη κατηγοριοποιημένο|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διάσημοι του Hollywood με Πλεκτά Μαγιό!