Στεγνώνει το Πλεκτό Μαγιό;;

Αγαπητοί μας πελάτες, πολλοί από εσάς μας ρωτάτε αν στεγνώνει ένα πλεκτό μαγιό ! Και ναι είμαστε εδώ να σας δώσουμε όλες αυτές τις απαντήσεις που ζητάτε!

Πρώτα από όλα ας ξεκινήσουμε με τη διαδιακασία πλεξίματος! Για να γίνει ένα πλεκτό μαγιό χρειαζόμαστε νήμα και βελονάκι.  Το νήμα είναι η πρώτη ύλη για τη δημιουργία ενός πλεκτού.

Είναι αναγκαίο, λοιπόν, να γνωρίζετε από τι νήμα είναι φτιαγμένο το συγκεκριμένο μαγιό το οποίο αγοράζετε. Στο εμπόριο θα δείτε πολλά πλεκτά μαγιό, που δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε και να μην θέλετε να κάνετε την ίδια αγορά. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρώτη ύλη δηλαδή το νήμα δεν είναι κατάλληλο για τη δημιουργία ενός μαγιό.

Εμείς ως εταιρία μετά απο μεγάλη έρευνα καταφέραμε να βρούμε το κατάλληλο νήμα για να μπορέσουμε να σας δώσουμε αυτό που πραγματικά ζητάτε για αυτό το προ’ι’όν. Ελαστικά νήματα άριστης ποιότητας που μας βοηθάνε να φτιάξουμε ένα προ’ι’όν αποκλειστικά για εσας. Στεγνώνουν γρήγορα όπως ένα κανονικό μαγιό & δεν ξεχειλώνουν.

By | 2019-06-12T16:54:19+00:00 Μάιος 3rd, 2019|Μη κατηγοριοποιημένο|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στεγνώνει το Πλεκτό Μαγιό;;