Μη ξεχνάτε τα πλεκτά είναι τάση και το καλοκαίρι!

Γεια σας και πάλι !

Είμαστε εδώ για να καταρρίψουμε όλους τους μύθους και να σπάσουμε κάθε είδους στερεότυπα! Πολλοί πιστεύουν ότι τα πλεκτά φοριούνται μόνο τη χειμερινή περίοδο. Ποιος έχει πει ότι τα πλεκτά φοριούνται μόνο το χειμώνα;

Ας αναφέρουμε , λοιπόν, ότι για να γίνει ένα πλεκτό ρούχο χρειάζεται τι? Σαφώς το νήμα . Όπως έχουμε ξανά αναφέρει υπάρχουν πολλών ειδών νήματα σε διαφορετικά χρώματα, διαφορετική ποιότητα, άλλα μάλλινα άλλα πιο λεπτά. Τη χειμερινή περίοδο χρησιμοποιούνται κυρίως μάλλινα νήματα σε διάφορα χρώματα . Πέρα από τα χειμερινά νήματα ,όμως, υπάρχουν και τα καλοκαιρινά για τα καλοκαιρινά ρούχα .

Στα καλοκαιρινά νήματα υπάρχει πληθώρα χρωμάτων, είναι ιδιαίτερα λεπτά και μπορεί να φτιαχτεί ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Όπως πλεκτά μαγιό , φορέματα, καφτάνια, καλοκαιρινές τσάντες. Στα μαγιό το νήμα πέρα από λεπτό πρέπει να είναι και ελαστικό για να μπορεί να στεγνώνει εύκολα και να μην ξεχειλώνει. Στα φορέματα είναι κυρίως βαμβακερό και λεπτό όπως και στα καφτάνια. Τέλος στις τσάντες χρειάζεται ειδικό νήμα για τσάντες το οποίο είναι λίγο πιο σκληρό.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε διάφορα κομμάτια από την καλοκαιρινή μας κολεξιόν:

By | 2019-07-01T15:59:45+00:00 Μάιος 6th, 2019|Μη κατηγοριοποιημένο|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μη ξεχνάτε τα πλεκτά είναι τάση και το καλοκαίρι!