Επώνυμοι Έλληνες με μαγιό Silia’s Crochet!

Μάγκυ Χαραλαμπίδου με μαγιό Silia’s Crochet:

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου γεννήθηκε στις 1 Αυγούστου 1967 στην Αθήνα – με καταγωγή από την Μικρά Ασία και ρίζες από την Σμύρνη και το Φανάρι της Κωνσταντινούπολης – και είναι μουσική παραγωγός.

Ξεκίνησε ως Dj σε πολύ γνωστά clubs, ενώ παράλληλα σπούδαζε δημοσιογραφία και είχε την τύχη να ξεκινήσει το ραδιόφωνο σε ηλικία 18 ετών, την εποχή που άνθιζε η ελεύθερη ραδιοφωνία.

Μια εξαιρετική προσωπικότητα αλλά και με ένα σώμα γυμνασμένο γεμάτο καμπύλες που κάθε γυναίκα θα ζήλευε και θα ήθελε να της μοιάσει. Παρακάτω θα δείτε το φωτογραφικό υλικό από τη φωτογράφιση που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου για το περιοδικό »You Magazine» & »Το Πρώτο Θέμα»:

Ειρήνη Παπαδοπούλου με μαγιό Silia’s Crochet:

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου (Καζακστάν, 22 Αυγούστου 1985) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο μουσικό talent show The X-Factor Greece.

η Ειρήνη συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του χορευτικού show Dancing with the stars που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και κατέκτησε την 2η θέση .  Στις αρχές του 2017 η Ειρήνη συμμετείχε στο νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό σε γνωστό beach bar της Ρόδου.

Στέλλα Δημητρίου με μαγιό Silia’s Crochet:

Η εκρηκτική Στέλλα Δημητρίου γεννήθηκε στην Κύπρο και το 1996 αναδείχθηκε Σταρ Κύπρος. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, μη μπορώντας ν’ αντέξει τον καύσωνα, έβαλε το μαγιό της και εθεάθη σε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου να κάνει τα μπάνια της.

By | 2019-07-01T16:11:48+00:00 Μάιος 6th, 2019|Μη κατηγοριοποιημένο|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επώνυμοι Έλληνες με μαγιό Silia’s Crochet!